dimecres, 16 de desembre del 2015

LA JORNADA ESCOLAR 

Bon día pares i mares¡¡¡

En aquesta entrada m'agradaria parlar-vos sobre l'organització de la jornada escolar , la qual s'esta aplicant des de setembre . Vos deixe l'horari amb les rutines , hàbits i activitats semanals i després vos donaré més informació. 



A més es realitzaran projectes de treball , com el que estem treballant ara del nadal.
A continuació descriuré de forma breu el que es pot veure en l'horari.

Descripció de les rutines , hàbits i activitats semanals :
  • Rutines d'entrada: des de el primer día els xiquets tenen assignada una perxa amb la seua foto ,on penjaran les seus jaquetes i bosses quan arriben a classe i a continuació es dirigixen a la catifa per a comnçar amb l'assamblea.
  • Hàbits d'higiene i alimentació : els xiquets es llaven les mans abans de començar a esmorzar ,han d'aprendre a menjar tranquils, sense pressa i sense molestas als altres. Després han de tirar els papers a la brossa , penjar la bossa a la perxa i tornar a llavar-se les mans. 
  • Assamblea: es l'activitat més important del día , normalment comencem  passat llista i contat els xiquets que han faltat a classe . Després miren el día que es huí al calendari , i miren també si es dilluns , dimarts... també mirem el temps que fa ,cantem alguna cancó ,fem algún joc ,aprenen poesies e introduïm els continguts que anem a treballar .
  • Treball en grup: treballarem en grup continguts generals i bàsics . A més farem en grup tots els projectes de treball.
  • Treball individual: l'objectiu de les activitats individuals és que els xiquets aprenguen a acabar ells mateixos el seu treball , que respecten el material ( els llibres , les taules ...) , que aprenguen a ser responsables, etc...
  • Rincons i tallers: en l'aula trindem molts talles i rincons. Per a treballar en els rincons/tallers haurem de fer grups i anar d'una forma organitzada . Els rincons/tallers suponen una forma de joc en petits grups (joc simbolic) .
  • Rutines de salida : a vegades farem assamblea de salida , pero no sempré . Per a eixir de classe ho farem també de forma organitzada i per ordre . Abans d'eixir hen de recollir el material , possar-nos la jaqueta i agafar la bossa de la perxa.
Aixó es tot de la jornada escolar .
Una salutació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada