divendres, 4 de desembre del 2015

EXCURSIÓ A XIXONA 

Bon día pares i mares !!!
Ahir dijous vam realitzar per fi l'excursio tan esperada , tot va ser com s'esperava i els xiquets van disfrutar molt.
Aprofite aquesta entrada per a mostrar-vos com va ser l'excursió i les activitats que vam  realitzar , les fotos que vam fer i com ho vam passar.

Començem:

Tots els xiquets van arribar molt puntuals i amb moltes ganes de començar l'excursió .




Tots els xiquets es van despedir de les seues famílies i ens vam anar directes a agafar l'autobús , ens pugem , ens vam posar el cinturó i vam arrancar cap a Xixona.



Després de 40 minuts dins l'autobús per fi arribem al nostre destí . Primer vam saludar els nostres monitors i després vam esmorzar per agafar moltes forces.




Quan van terminar d'esmorzar els monitors van fer preguntes als xiquets , com per exemple ...
  • Que sabien del torrò?
  • Quan es menja el torrò? 
  • Com es fa? ...
Els xiquets van respondre a algunes de les preguntes gràcies als nous coneixements apresos en classe , els xiquets van respectar el torn de paraula , van estar molt atents , en silenci ... i a més van aprendre moltes coses noves.



Després de totes les preguntes , va arribar el gran moment , els xiquets van veure com es fà el torró , la fàbrica per dins , els treballadors... i a més van fer ells mateixos torró , van provar-ho i se'n van portar un tros a casa .

Els monitors ens van dir que era possible que la nostra roba es tacara , per això ens vam posar l'uniforme que ens van deixar a la mateixa fàbrica.












Els xiqutes van veure com es feia el torró i ho van fer ells mateixos... després de la visita els xiquets van fer dibuixos de tot el que havién vist i aprés .... i els monitors ens van regalar per  a berenar torró de xocolate.



Per a finalitzar el día ens vam fer una fot a la porta de la fàbrica . Ens vam despedir dels monitors i ens vam anar a  agafar l'autobús per a anar de volta a casa... 

Els xiquets van arribar a classe molt cansats però molt emocionats i amb ganes de comptar tot a les seues famílies.

Aquesta excursió ha sigut una expèriencia  increïble per als vostres fills i per a mi . Vos done les gràcies per la participació i pel suport que sou per a mi .

UNA SALUTACIÓ I UN ABRAÇ MOLT GRAN.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada